תוסף תזונה - יעילות ונזק עתידי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/10/2011 | 15:56 | מאת: סטודנט

שלום. לא מזמן התחלתי ללכת לחדר כושר. בנו לי תכנית אימונים ודיאטה מתאימה. יש לי בעיה: אני לא תמיד מצליח להגיע לרמת קלוריות רצויה. רציתי לדעת, עד כמה בריא ומסוכן חטיף חלבון שנקרא וורלדוויד תוסף תזונה, Pure protein ? הוא די טעים, מאוזן מבחינת החלבון - שומן - פחממות. אני רוצה לציין, שאני לא הולך להחליף איתו ארוחה מכובדת, אלא רק כתוספת, כמו שלוקחים חטיף רגיל, סתם ממתק, או גלידה. השאלה נובעת מזה, שיש שם רשימה ארוכה של מרכיבים, ולא בטוח, עד כמה זה בסדר לאכול את זה ביחס לשאר החטיפים. תודה.

16/10/2011 | 14:13 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אינני מכירה מספיק את תחום חטיפי הספורט בשביל לענות לך בצורה טובה על שאלתך. אני ממליצה לך לפנות לפורום של תוספים לספורטאים. למשל פורום אימון, כושר גופני ותזונה: http://www.doctors.co.il/forum-61 בטוח ששם קיים ידע נרחב יותר בנושא ואפילו ידע השוואתי המבחין בין חטיפים שונים וכדאיותם. בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה