פיקנוגנול

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/08/2011 | 17:43 | מאת: דנה

שלום באיזה מינון ומ"ג מומלץ לקחת פיקנוגנול לשמירה על עור הפנים ולשיפור הקשב והריכוז? כמה פעמים ביום?

23/08/2011 | 10:49 | מאת: זוהר סער

שלום רב, המינון המומלץ ביותר הוא של 100-120 מ"ג פעם ביום, עם הארוחה. לחברת סופהרב ישנו מוצר של פיקנוגינול במינון של 120 מ"ג בכמוסה. למידע נוסף אודות פיקנוגינול 120 מ"ג: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=163 אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל יועצת תזונה ותוספי תזונה בחברות סופהרב וסולגאר

מנהל פורום תוספי תזונה