Z.M.A - להגדלת כח השריר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/08/2011 | 16:53 | מאת: שרון

אני עוסק בתחום הכושר שחיה וגם חדר כושר.. ברצוני לדעת במה זה עוזר לי Z.M.A - להגדלת כח השריר. תודה שרון

23/08/2011 | 10:41 | מאת: זוהר סער

שרון שלום רב, Z.M.A היא פורמולה ייחודית המכילה שילוב של אבץ, מגנזיום ו-B6. הרכיבים בפורמולה מסייעים לפעילות אנאבולית (בנייה) של השרירים ולמניעת תהליכים (פירוק) של השרירים. במהלך השינה, מתרחשים בגופם תהליכים קטבוליים (פירוק שריר) הממזערים את האפקט החיובי של האימון. Z.M.A מעודד הפרשתם של הורמונים אנאבוליים(בוני שריר). ובכך מסייע בתהליכי השיקום, הגדילה והבנייה של השריר. אבץ מינרל בעל השפעה אנאבולית המסייע בתהליכי השיקום וההחלמה של רקמת השריר אשר ניזוקה במהלך האימון. מגנזיום מעודד תהליכי שחרור אנרגיה מסייע לתהליכים האנאבוליים ברקמת השריר, תורם לשיפור בכוח השריר, מסייע לתהליכים הקשורים בשיפור סבולת השריר ותורם להרפייתו של השריר. ויטמין B-6 מגביר ספיגת האבץ והמגנזיום ומעודד ייצור חלבון. הנחיות: 3 כמוסות לפני השינה, על קיבה ריקה. למידע נוסף אודות ZMA: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=222

מנהל פורום תוספי תזונה