ועדת השמה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

06/04/2013 | 18:10 | מאת: סיון

היי שירלי. בני מופנה לועדת השמה למרות שאנחנו ההורים מטפלים בו גם תרופתית וגם רגשית ופסיכולוגית. בטופס ההזמנה לוועדת הקבלת ישנו טלפון לבירורים ומשום מה אף פעם לא עונים שם. יש לי כל כל הרבה שאלות לפני הועידה. איך אני יכולה לקבל מידע ממישהו אנושי ולא כתוב באופן קבוע?

סיוון שלום רב, את מוזמנת להצטרף לקבוצה בפייסבוק בשם " ועדת השמה, חינוך מיוחד או חינוך רגיל בישראל. שם תוכלי להתייעץ. בנוסף את מוזמנת לשלוח לי את כתובת המייל שלך, ואוכל לקשר אותך לנציגי הורים שיושבים בועדות הללו. הם יוכלו לסייע לך ולענות על שאלותייך. בהצלחה וכל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי