האים זכאית להכרה בנכות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

01/04/2012 | 11:08 | מאת: שוש שחק

שלום אני אמא לנערה בגיל 19 אשר נולדה עם מום לבבי מולד ונמצאת במעקב תמידי מיום היוולדה. בעייה הרפואית שלה מסתם לב ריאה דורש החלפה (בשלב כלשהו שנצטרך) כרגע היא במעקב ומה שנקרא מושכים את הזמן כדי להרוויח עוד ועוד אפשרות ללא ניתוח החלפת מסתם. הבת לא גוייסה לצהל בגלל מחלתה אך היא בחרה להתנדב בכל מחיר. ואכן היא חיילת מתנדבת. לשאלתי : האים היא זכאית להכרה כנכה. היא מוגבלת פיזית פעולת שדורשות מאמץ פשוט מחוץ לתחום. האם אפשר לקבל תגובה וייעוץ תודה שושנה שחק 086284213 0544768881

שושנה שלום, ניתן לבחון נושא נכות כללית בביטוח לאומי, בעיקר תלוי במצבה הרפואי תפקודי. בהצלחה תמר

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות