מצטרפת חדשה

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

30/03/2011 | 23:36 | מאת: אור

שלום רב.רני בתחילתו של תהליך גירושין כואב מיזמתו של הבעל. אני אמא לשני ילדים מקסימים בני 8 ו-4.אני כואבת מאוד את תהליך הפרידה.אשמח אם ידוע על קבוצת תמיכה כלשהיא המסייעת בהתמודדות עם הפרידה.אני חשה בדידות רבה.אשמח לשיתוף והכוונה.

שלום אור, ברוכה הבאה. ישנן קבוצות ביוזמות פרטיות המתקיימות ברחבי הארץ, רובן מפורסמות באינטרנט. את פשוט יכולה לחפש, אני לא יכולה להמליץ. אני כן יכולה להמליץ על קבלת תמיכה מקצועית, כי התקופה הראשונה לאחר פרידה היא מאד לא פשוטה, ובשבילך ובשביל ילדייך - זה נראה לי מאד חשוב. הבדידות במצב היא טבעית ומובנת אבל דרך עזרה מקצועית גם תחושה זו תפחת, מה גם שתוכלי להעזר בה כדי לפתח מערכות תמיכה נוספות. מוזמנת לשתף פה. ליאת.

08/04/2011 | 09:39 | מאת: רוית

אור יקרה שולחת לך סיפור שכתבתי עם ילדי,בימים הקשים של תחילת הפרידה חלק מההתמודדות הקשה היא איך לספר לילד תהיו חזקים יקרה מבטיחה לך עוד מעט יבואו צבעים חדשים http://www.youtube.com/watch?v=7WKJ2n__Z1Y

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי