חריקות בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/11/2012 | 08:09 | מאת: מאיה

מזה כחודשיים יש לי חריקות בברך לאחר שעפתי מהליכון בחדר כושר וקיבלתי מכה חזקה. החריקות מתרחשות בכל פעם שאני מכופפת את הברך בעיקר בעליה במדרגות.כמו כן יש גם קצת כאבים בזמן שאני עומדת על הברכיים. הייתי אצל אורטופד והוא בדק אותי וטען שהכל בסדר. אבל אני ממש לא רגוע, למה חורקת לי הברך?

שלום רב חריקות בברך יכולות לנבוע מסיבות רבות , יש צורך בבדיקה אצל אורטופד לשם המשך בירור , על פי ממצאי הבדיקה ניתן יהיה לתכנן את הבירור ההדמיתי חבלה לברך עם נפיחות וכאבים צריכה להחשיד לכיוון פגיעה כלשהי בסטורטורה של הברך , באם ישנם כאבים נראה ויש צורך בבירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים