ממצא בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/10/2012 | 21:02 | מאת: חיה

לפני כ-13 שנה עברתי אורטוסקופיה מאחר וקרעתי את המיניסקוס. לאחרונה מרגישה כבדות ברגל ימין, הברך מעט נפוחה, אמ.אר.אי תקין פענוח בדיקת רופא: מעט חריקות בברך ימין. יציבות לאלרית . דו"צ מעט ירודה". ובמקביל יש לי כאבים באותו רגל בזמן הליכה, הרופא גילה "מטטרסלגיה". האם אפשר לסיים אם הכאבים בהליכה ע"י מדרס?? האם אפשר להעביר את המדרס מנעל לנעל? אודה על "התרגום" שלך לגבי מה שהרופא כתב על הברך. הרבה תודה.

שלום רב מטטרסאלגיה הכוונה לכאבים שאזור עצמות המסרק של כף הרגל, בתחילה הטיפול הינו מדרסים ותרופות, באם אין שיפור לטיפול במטטרסאלגיה מומלץ לפנות לאורתופד כף רגל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים