מצב קצת משונה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/10/2012 | 19:19 | מאת: נחום

לפני חודש וחצי סובבתי את ברך שמאל בצורה חזקה במהלך משחק כדורסל. לא יכולתי לדרוך על הרגל כמה ימים ובעקבות זה הופניתי לmri. אחרי שבוע ועד היום אני הולך רגיל, טווחי התנועה נורמליים ואין כאבים. לפי צילום הmri יש לי קרע ברצועה הצולבת הקדמית (acl) קרע במיניסקוס ומתיחה ברצועה הצידית (mcl). האם זה ייתכן שאני לא מרגיש שום כאב והגבלה ברגל למרות שאלו תוצאות הmri ? והאם אני צריך ניתוח? אם כן.. כמה זמן החלמה ושיקום אני צריך ?

שלום רב אתה מתאר פציעה אשר קרובה מאוד להיקרא Unhappy Triad טריאדה של פציעות אשר כוללת קרע של ACL MCL ופגיעה במניסקוס , לא כל דבר אמור להוביל לניתוח , יש צורך להתרשם מהממצאים הקליניים בבדיקה ומבדיקות ההדמיה ועל פי לתכנן האם טיפול שמרני בתחילה בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים