כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/09/2012 | 03:01 | מאת: שאול

שלום ד"ר! לפי כ-3 חודשים כתוצאה מפגיעה בברך בעת משחק כדורגל הייתה לי ככה"נ מתיחה ברצועה הצידית לאחר בדיקת אולטראסאונד ברך שיצאה תקינה..נחתי בבית מבלי לעשות ספורט חודש ולאט לאט חזרתי בהדרגה והמצב השתפר וחזרתי לשחק כדורגל באופן מלא. לאחרונה בזמן שאני משחק אני מרגיש קצת כאבים קלים באותו האזור מבלי שקיבלתי מכה משמעותית במקום..גם לאחר הפעילות אני מרגיש רגישות כשאני מקפל את הברך למשל אבל ברמה לא גבוהה כמו שהייתה. מה זה יכול להיות? האם זאת לא הייתה מתיחה בפעם הקודמת ואולי קרע ברצועה הצידית? איך אני צריך להתנהג? תודה מראש

שלום רב בכדי לענות על שאלותיך יש צורך לבדוק את הברך ולהתרשם ממנה, אי לכך מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים