כאבי ברכיים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/08/2012 | 01:48 | מאת: יעל

שלום ד''ר לפני כשנה וחצי התחילו לי כאבים בברכיים בקרוב אהיה בת 18. לרוב כשאני מקפלת את הברכיים תוך כמה שניות אני מתחילה להרגיש עיקצוצים ברגלים ולאחר מכן קשה לי מאוד לישר את הרגל. הברך שלי רותחת מחום וכשאני מעשה את העצם אני עדיין מרגישה כאבים. לפעמים זה קורה גם כשהרגלים שלי ישרות לגמרי וכשאני מקפלת אותם או מזיזה זה כואב. בהליכה הכאבים קצת נשכחים אך יש מצבים שמאוד כואב לי ללכת. אני מתעוררת מזה בלילה. לפני שנתיים עברתי DVT ברגל שמאל וטופלתי בקומדין. סיפרתי לרופא המשפחה שלי שיש לי את הכאבים המתמשכים בהתחלה אמרו לי שזה התבגרות. לפני כחודש אחרי שנה וחצי של כאבים פניתי לרופא המשפחה החדש שלי שחשב שזאת דלקת, עשיתי צילום וזה לא הראה כלום לפי דבריו, הוא הביא לי אופטלגין ואמר לי לקחת כשכואב. זה לא עוזר לי. האם יש עוד דרך טיפול חוץ ממשככי כאבים? מה זה יכול להיות ? בנוסף אמרתי שזה מלווה בעיקצוצים כאילו תחושה שהרגל נרדמה. כשהייתי קטנה עברתי סידרת בדיקות נורולוגיות שלא הניבו כלום. מאז ועד היום נרדמים לי איברים חוץ מהרגליים.. חצי פנים, ידיים, אצבעות, חצי גוף תחתון. האם לדעתך אני צריכה להיבדק שוב? זה מפריע לי לישון וגורם כאבים חזקים. תודה מראש, יעל

שלום רב על סמך מה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה, עליך לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים