ריוויזיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/08/2012 | 08:22 | מאת: גלעד

לגבי השתלת מפרק ירך חוזרת (ריוויזיה) במצב של חוסר עצם מה הפרוטוקול לתהליך שיקומי כמה זמן אסור לדרוך על הרגל אחרי ניתוח עם השתלת עצם האם חוסר עצם זה דבר שרואים בצילום רגיל או שרואים את זה רק בזמן הניתוח כמה זמן מחזיק ניתוח שני להשתלת מפרק (ריוויזיה) הבנתי שהקטסטרופה הכי גדולה במפרק הירך הוא כשיש זיהום במפרק וזה הסיבוך הכי גדול שקים מבחינת המפרק מה עושים במצב של זיהום ושאלה אחרונה האם הכאבים אמורים להיות כמו לפני ההחלפה הראשונה הכונה היא מה הסימפטומים לשחיקת המפרק המושתל האם יש כאבים דומים כמו לפני ההחלפה הראשונה או שאלו כאבים שונים תודה מראש

שלום רב עליך לפנות לרופא המנתח שלך המכיר את הצילומים שלך ומכיר את הבדיקה הפיסיקלית בכדי שינחה אותך בתהליך סביב הניתוח, לכל רופא מנתח פרוטוקול משלו והעדפות משלו שחשוב שתדע אותם מציטוטים קודמים- בניתוחי רויזיה הרבה תלוי בתוצאות הניתוח, באופן כללי אחוזי הצלחה של ניתוחי רויזיה הם נמוכים יותר מהחלפה ראשונה, לכל רופא מנתח הפרוטוקול שלו מומלץ לשוחח עם הרופא המנתח, לעיתים הפרוטוקול גם נקבע על ידי תוצאות הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים