כאבים בברך ימין.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/08/2012 | 11:03 | מאת: שי

שלום... אני בן 20 חייל המשרת בקרבי. עברתי MRI ונמצא אצלי קרע במיניסקוס המידיאלי. אתמול עברתי ארתוסקופיה והד"ר המנתח אמר כי אין לי שום דבר בברך והיא תקינה לחלוטין. הברך כואבת לי כבר זמן רב ואני לא יודע מה לעשות עם הכאבים... מה עלי לעשות הלאה?מימה נובעים הכאבים? בתודה,שי.

שלום רב בירור כאבים סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים