כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/08/2012 | 17:14 | מאת: שרה

שלום רב, לפני שנתיים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך ימין עקב קריעת מיניסקוס פנימי וחיצוני, הניתוח עבר בהצלחה מרובה, חזרתי לחדר כושר ולפעילות מלאה ללא כאבים. לפני מס' ימים היה לי כאב בסביבות הברך, בחלק האחורי, לא יכולתי לדרוך או לישר את הרגל, כאילו שנתפס לי איזה שריר בברך. לאחר מס' דקות הכל חלף כאילו לא היה כלום. התופעה הזו חזרה כבר מס' פעמים. מה זה יכול להיות? לציין שאני בת 66, בריאה לחלוטין.

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים