כאבים בברך עד לכף רגל ימין עקב נפילה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/07/2012 | 08:23 | מאת: כהן חן

נשלחתי לאחר נפילה לבצע בדיקת מיפוי עצמות, קיבלתי תשובה זו: קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בברך שמאל ( סינוביאיטיס) בולטת יותר באספקט קדמי של קונדייל המדיאלי של פמור שמאל( נזק אוסטאוכונדרלי) כנראה בעקבות טראומה של נפילה זו. קיימת קליטה מוגברת באספקט לטרלי של ברך ימין, מערבת את קונדייל הלטרלי של הפמור וטיביה- בעקבות שינויי דריכה וטראומה. דרושה קורולציה קלינית ורדיולוגית.שאלתי אליך מה אבחון הבדיקה , תודה

שלום רב אבחון נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומי הדמיה , לכן כל ממצא הדמיתי יש לבחון בהתאם לקליניקה ולממצאים בבדיקה פיסיקלי OCD לזיה אוסטאוכונדרלית משמעו סחוס-עצם, הכוונה היא לחלק מהסחוס הניתק עם פיסת עצם ומצוי במקומו ללא תזוזה או בתוך המפרק בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים