לפני ניתוח אורתוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/05/2012 | 06:47 | מאת: מרינה

שלום רוב, בעקבות כאבים בברך שהתברר שמקום בשינויים במיניסקוס הרופא המליץ על ניתוח. כמו כן הפנה לבדיקות דם שגרתיות לפני. שהסתכלתי על התוצאות ראיתי חריגה- ערכים גבוהים- ב-MCH וב-MCHC. אלו הערכים PG 33.60 MCH MCHC 37.20 G/DL ערכים לפני כחצי שנה: MCH 32.80 PG MCHC 34.80 G/DL שתי השאלות שלי הן כאלו, האם יש השפעה לתוצאות הבדיקה לעובדה שהייתי מיד לאחר וסת ביום ביצוע הבדיקה? והאם תוצאות אלו ימנעו או ידחו את מועד הניתוח? תודה מראש, מרינה.

שלום רב לבירור תוצאות בדיקות מעבדה יש לפנות לרופא המטפל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים