3 חודשים אחרי החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/02/2012 | 11:50 | מאת: יהושע

בן 62 ,3 חודשים אחרי החלפת מפרק ברך , יישור של 6 מעלות כיפוף 80 מעלות.אני ממשיך לעבוד כל יום כשעתיים (3*40 דקות) עם CPM. אבל אני מרגיש שיש לי "חבילה" בברך . כמו כן חודשיים לאחר ההשתלה (לפני חודש) התחלתי לסבול מגרודים ואלרגיה בעיקר סביב הברך המנותחת. שאלתי : ממה עשוי השתל ? האם יכול להיות שאני אלרגי אליו ? ואם כן מה ניתן לעשות ? . כדורים אנטי היסטמנים למינהם לא עוזרים לי. מים חמים (מאד) מרגיעים לי את הגירוד.

יהושוע שלום רב בירור כאבים סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח המשתל בדרך כלל בנוי מתרכובת של מספר על מתכות, תגובה אלרגית למשתל היא מאוד נדירה עד כדי כמעט ואינה נראית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים