כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/01/2012 | 10:33 | מאת: ליאור

שלום רב ליפני כשנה החלו לי כאבים בברך הופניתי ה mri ובתוצאות נמצאו מבנה סהרון תקין ושינוי ניווני מזערי בסהרון ליטרלי. לסיכום תוצאות מזעריות . אולם בערך כחודשיים לאחר הבדיקה החלו לי כאבים קיצונים עד כדי השבתה שלי כל פעם למספר ימים. הרופא הראשון טוען שצריך לנתח , רופא נוסף שהלכתי עליו טוען שניתוח מיותר היות ולא יכול להיות קרע אם תוצאות ההדמיה הם כפי שציינתי ולא היתה איזושהיא חבלה מאז הבדיקה, הוא גם רשם לי ארקוקסיה ואמר לקחת כדור אם כואב לי. אשמח לשמוע דעה נוספת וכמו כן האם בנטילת ארקוקסיה לא אמורים לקחת לתקופה מסוימת כמו אנטיביוטיקה?

ליאור שלום החלטה לגבי ניתוח או טיפול שמרני ניתן להחליט לאחר קבלה של היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה באופן כללי אם הטיפול השמרני הלא ניתוחי אינו עוזר ועדיין יש כאבים ניתן לשקול אופציות אחרות, אך כאמור יש צורך בכל האמור למעלה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים