מגבלת תנועה בשבר בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/12/2011 | 18:32 | מאת: שרון

שלום, אמא שלי בת 59, בריאה בדרכ, נפלה שבוע שעבר ושברה עצם בירך. האבחנה היא: closed fracture of acetabulum נאמר לנו שאין צורך בניתוח וצריך לנוח עד להחלמה. היא רוב היום בשכיבה אך מתרוממת עם הליכון כמה פעמים ביום. האם היא יכולה לשבת במהלך היום ללא הגבלה?ישיבה ממושכת, במקום שכיבה, עלולה להפריע להחלמה? האם היא יכולה לשכב על הצד השני של האגן? תודה רבה

שלום רב בכדי להמליץ על הדברים שאת שואלת יש צורך להכיר את הצילומים וההיסטוריה של החולה, הצעתי לפנות לרופא שאבחן את השבר ומכיר את הצילומים וההיסטוריה הרפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים