החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/10/2011 | 11:37 | מאת: גלי

עברתי לפני 7 שבועות החלפת מפרק ירך ימין. עלי לעבור החלפה גם המפרק ירך שמאל. יש הטבה משמעותית בכאבים בצד ימין וכעת אני מרגישה את עוצמת הכאב בצד שמאל. רציתי לדעת כמה זמן צריך לחכות בין ניתוח לניתוח והאם הזרקת חוזרת של אפידורל בטווח קצר לניתוח השני הוא בעייתי. אני בת 60 בריאה באופן כללי. תודה

שלום רב בדרך כלל בין החלפת מפרק אחת לשנייה תקופת המתנה היא בין שלושה לשישה חודשים זריקות אפידורליות ניתנות מספר פעמים במקרים רבים גם כטיפול כגון כאבי גב, אך ניתוח להחלפת מפרק הירך או הברך נעשה בהרדמה ספינלית(חלל יותר עמוק מהחלל אפידורלי) בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים