כאבים בברך לאחר ניתוח טיביה פלטו

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/10/2011 | 21:05 | מאת: lia

שלום רב, כשנה וחצי לאחר ניתוח ברך עם השתלת לוח עם שלושה ברגים, ולאחר שיקום מוצלח לדברי הרופאים, חזרה כמעט מלאה לתפקוד. לאחרונה החלו כאבים מטרידים בברך במיוחד בעמידה והליכה ממושכת, בצילום לא נצפו סיבות לכאבים, אך הכאבים חזקים ןמחייבים הפסקות מרובות, מה לדעתך הסיבה? רב תודות, ליה

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לידי אבחנה ללא בדיקה, שברים סביב מפרק הברך יכולים כעבור שנים לגרום לשחיקה אחר טראמטית אך זאת ניתן לראות בצילום , ויכול להיות דלקות סביב הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים