נפיחות וכאבים אחרי ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/10/2011 | 19:04 | מאת: ארקדי

לפני 8 ימים עברתי ארטרוסקופיה כעבור 6 ימים הורידו תפרים.חזרתי לעבודה כעבור 5 ימים לאחר הניתוח. עדיין יש כאבים בברך לא מצליח לכופף והברך נראת נפוחה.התחלתי לעשות פיזיוטרפיה. האם זה סביר ומה עושים כדי לטפל בבעיה? בתודה.

שלום רב כאבים לאחר ארטרוסקופיה הם סבירים, אך הייתי ממליץ על בדיקה אצל הרופא המנתח בירור כאבים סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים