כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/09/2011 | 23:00 | מאת: סימון

יש לי כאבים בברך הן בזמן פעילות גופנית והן בזמן נעילת הברך ( יישור הרגל ) לא בזמן פעילות גופנית. הכאב הוא ממש מתחת לpatella באזור הACL ואני יכול לשחזר את הכאב בעצמי אפילו ללא יישור הרגל אם אני לוחץ עם אצבע מתחת הברך לכיוון מעלה. האם יש אבחנה אפשרית לבעיה?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה, ישנם מקרים רבים היכולים להיות ,דבר שכיח יכול להיות דלקת בגיד הפיקה, בבדיקה פיסיקלית ניתן לשלול או לאושש זאת, כמו כן ניתן לבדוק באם מדובר בפליקה של הברך- שהיא סטרוקטורה בברך היכולה לגרום לכאבים בתנועות מסוימות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים