גלוטאוס מקסימוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/09/2011 | 02:01 | מאת: דוד

שלום ד"ר סובל כבר שבועיים מאבים באזור העכוז השמאלי והירך בחיצון. אורטפד הגדיר זאת כדלקת בשריר הגלוטאוס. נוטל כדור ארקוקסיה ללא הועיל מה עשוי לעזור תוד

שלום רב נראה לי לנכון יותר למצוא את שורש הבעיה, יכול להיות ומדובר בסכיאטיקה לחץ על העצב היוצא בקרבה, יכול להיות ומדובר בהקרנה של הכאב מהגב, ויכולים להיות דברים נוספים רבים בכל מקרה אם כדרורים מסוג אחד לא עזרו ניתן לנסות כדורים או זריקות מסוג אחר בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים