פיענוח תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/09/2011 | 15:57 | מאת: שלומי

לאחר תקופה ארוכה של כאבים בברך שמאל ולאחר מספר נסיונות לטיפול הופנתי לביצוע MRI שתוצאותיו הם: קרע הוריזונטלי במיניסקוס המידאלי בקרן האחורית , כמו כן הודגמו שינויים בצקתיים מח עצם דיפוזיים בחלק הפמורלי כמו הטיביאלי ומעורבות של הפטלה והקורונלי כולל הזרקת חומר ניגוד,השינויים יכולים להתאים לתהליך של CRPS בצורה התחלתית . מה זה אומר?

שלום רב Complex regional pain syndrome (CRPS ידועה גם כ RSD או Reflex sympathetic dystrophy באה לידי ביטוי בשינויים בגפה כגון הזעת יתר, שינוי בצבע עור וכאב רב להלן קישור המסביר היטב את התסמונת http://sf.tapuz.co.il/article-388-1-2775-67218/ בברכה ד"ר בנימין בנדר

24/09/2011 | 22:44 | מאת: שלומי

איך מטפלים בCRPS ,ולמה יש לי כאבים כל כך משונים של צריבה ודופק שמתחלפים בקור.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים