תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/09/2011 | 18:45 | מאת: רן

שלום רב, להלן תוצאות של בדיקת MRI- מצב לאחר שחזור ACL באמצעות מקטע מגיד הפיקה והפיקה. הרצועה המשוחזרת נראית המשכית ובמנח תקין. חסר סדירות קל בגיד הפיקה ובקדמת הפיקה ללא קרע בגיד. הPCL ללא קרע, אם כיפוף קל משני לקרע בACL. הרצועות הצדדיות תקינות. מצב לאחר כריתה חלקית במניסקוס המדיאלי. חסר רקמה אך ללא קרע במניסקוס. המניסקוס הליטרלי תקין. סחוס הפיקה תקין.ללא נוזל מוגבר משמעותית במפרק. לסיכום- שינויים בתר ניתוחים, ללא עדות לקרע חוזר ברצועה המשוחזרת וללא עדות לקרע במניסקוס המדיאלי. תקציר קטן: את השחזור עשיתי לפני 10 שנים. ולפני שנתיים בערך ששיחקתי פתאום הרגשתי כאב חד בצד הברך ומאז יש לי שם כאבים בתנועות חדות ומאמץ. השאלה שלי- האם התוצאות תקינות לחלוטין? ממה שאני קורא אני מבין שכן. יש משהו שלא תקין? שנית,אם זה תקין, מדוע אני מרגיש כאבים בצד הברך בתנועות חדות או לאחר מאמץ?לפני הפגיעה האחרונה של לפני שנתיים זה לא היה.

שלום רב בירור כאבים בברך נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שאתה כותב לא ניתן להגיע לידי אבחנה פענוח בדיקות הדמיה נעשה לאחר עיון בבדיקות ההדמיה והתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים