מצב לאחר שיחזור A.C.L

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/09/2011 | 20:15 | מאת: לילי

שלום! אני לילי בת 52. ב 02.2011 עברתי ניתוח לשחזור רצועות. עקב כאבים חזקים עברתי בדיקת מיפוי עצמות+ספקט. בסיכום רשום: סינוביטיס קשה במדור המדיאלי פרק ברך שמאל (שעבר ניתוח). ריכוז מוקדי בולט בקונדילוס הטיביאלי המדיאלי, מתאים למוקד של נמק אווסקולרי A.V.N. אין לשלול קרע חלקי בסהרון הפנימי משמאל." אני מבינה שבדיקה לא תקינה. מה עלי לעשות? תודה.

שלום רב הייתי ממליץ על בדיקה אצל הרופא המנתח בירור כאבים סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים