פענוח של mri לברך לא ברורה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/09/2016 | 16:50 | מאת: אוהד

לאחרונה עברתי בדיקת mri לאחר כאבים בברך. לפני מספר שנים עברתי שחזור רצועה צולבת של הברך. בפענוח נכתב שלא הודגם קרע חוזר ב ACL. בנוסף רשום "בורג חיבור יצא חלקי מהמקום מאזור האחיזה בתעלה הפמורלית.". בחיפוש ברשת לא מצאתי משהו רלוונטי, אשמח לדעת מה המשמעות של זה.

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים בדיקות הדמיה כאמור מפוענחות בהתאם לממצאים הליקניים וההיסטוריה הרפואית בלבד רק פיענוח של MRI אינו מספיק לקבלת אבחנה , מה עוד שפענוחים לא תמיד עולים בקנה אחד עם הממצאים והפענוח של רופא אוטופד עצמו מומלץ לפנות לרופא המנתח , לרופא המנתח הידע הרב ביותר בנוגע ךניתוח שלך ויכול הוא להנחות אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים