מודאגת.............................

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/08/2016 | 12:43 | מאת: אורחת

אני בת 52 וכבר התחילה לי שחיקת סחוסים בבירכיים מה יהיה מאוחר יותר . הרופאה שלי אמרה שהתחיל לי מאוד מוקדם השחיקת סחוסים,, איך אפשר לעצור את זה?

שלום רב ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג החלטה בנוגע לטיפולים שמרניים או ניתוחיים ואיזה ניתוח ניתן לעשות לאחר לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה טיפולים שמרניים –לא ניתוחיים בדרך כלל הם הטיפולים הניתנים בראשונה, הם כוללים טיפול תרופתי, זריקות- תאי גזע, אורטוקין, חומצה היאלורינית,PRP (ניתן להתעדכן על כך בלוג באתר www.DrBender.co.il ) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים