patellar medial subluxation

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/03/2016 | 23:43 | מאת: עידן

שלום, אני בן 17 ולפני כ4 שנים לאחר כאבים חוזרים בברך השמאלית שלחו אותי לmri ובבדיקה אובחן כי הנני סובל מmedial subluxatio של הפיקה וpatella bipartita כמו כן המבנה האנטומי של המפרק הוא פתולוגי,הפיקה גדולה מידי ביחס לעצמות וכו'. עד היום הסתדרתי עם מגן ברך וטיפולי פיזיותרפיה וims ולפני חודשיים שוב חזרו הכאבים.לאחר שניסיתי שוב טיפול שמרני שכשל חזרנו לברר מה עוד אפשר לעשות והומלץ לנו על ניתוח לשחרור מדיאלי של הפיקה,אך נאמר גם שהוא לא בהכרח יספק. מלבד זה גם אנחנו וגם הרופא והפיזיותרפיסט אובדי עצות בטענה שאין בספרות המקצועית מידע על הנושא ואין ידע בו.האם שמעת על מקרה כזה,או ראית או שיש לך איזושהי דרך להציע לי שתעזור לנו? תודה.

שלום רב מומלץ לפנות לרופא המנתח שלך , אשר מכיר את הברך שלך ויכול להסביר את אשר התכוון בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים