כאבים שלא חולפים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/11/2015 | 19:09 | מאת: גו

שלום אני בת 27 ולפני 3 חודשים התחילו לי כאבים בברכיים שבכל יום הכאבים מתעצמים והופכים ליותר חזקים הייתי אצל האורט אמר כי זה דלקת וזה יעבור בין 3 ל6 שבועות חלף חודש מאז וחזרתי לאותו רופא שפשוט אותי מיואשת ומרותקת למיטה מכאבים בנוסף שקלתי ה160 קילו הורדתי 85 אני הורדתי בעזרת ריצות ובנוסף אני עובדת בחנות בגדים. הכאבים לא מרפים למרות הכדורים שהוא נתן ואני בכל יום שעובר לא יכולה לתפקד פרטתי עד כמה שאפשר כדי שתדע.מה זה יכול להיות? הוא לא הביא אולטרסאוד צילום זריקה פשוט כלום.

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר אורטופד מנתח מומחה מומחה למפרקים-ברך וירך מומחה להחלפות מפרקים מרפאה-הברזל 20 תל-אביב,03-9411182 www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים