כאבי ברכיים בעקבות מתיחת רגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/09/2015 | 12:28 | מאת: ירין

שלום אני ירין בן 17 לפני כחודש הרגשתי לחץ קטן בברך אז מתחתי את הרגל והרגשתי קליק חזק מאוד שבהתחלה לא כאב אבל לאחר כ10 דקות התחלתי להרגיש בברך שמאל חוסר יציבות בעת הליכה. יום למחרת הברך התנפחה קצת,אז הלכתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקת אולטראסאונד ששם אובחן רק קצת נוזלים .הכאבים בברך רק מתגברים עם הימים.והכאבים באים בהתקפות.אני לא מבין מה יש לי בברך,אשמח לייעוץ מקצועי תודה

01/10/2015 | 00:24 | מאת: ירין

חשוב לציין שבבדיקת האולטרה סטונד הכל יצא בלי ממצא פטולוגי חוץ מסעיף אחד. Deep infrapatellar bursa-נוזל בכמות קטנה . שכחתי לציין,הכאבים באים בהתקפות ובמקומות שונים בברך.

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים