סחיבת רגל בהליכה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/07/2015 | 21:19 | מאת: אלה

שלום רב אני בת 73 עקב ניתוח גינקולוגי הרגשתי שהרגל ימין לא מתפקדת כראוי הרופא המנתח טען שהכול בסדר וזה יסתדר. מאז כבר כמה שנים הולך ומחמיר עד שאני סוחבת הרגל ולא מסוגלת ללכת בלי לקבל כאבים בגב . בדיקת זרם חשמלי בסדר. מה דעתכם האם אין תרופה שיכולה לעזור? בתודה אלה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להבין מהי האבחנה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר בקבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה יש גם צורך לבדוק באם לא מדובר בכאב מוקרן מהגב, כאבי גב תחתון יכולים להקרין למפשעות, לעכוז, לרגל, לחלק האחורי של הברך, יכולים הם ליצור כבידות של הרגליים, התכוצויות שרירים, ואף לעיתים להקרין לאזור מפרק הירך, ויכולים הם לגרום לחסר תחושה או ירידה בתחושה מסביבי לאגן או הרגליים, על פניו נראה שיש גם צורך בבירור של הגב . אך כאמור לשם כך יש צורך בהערכה אורטופדית קודם לכן בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים