כאב במפרק ירך משמאל- מטריד ועקשני

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/05/2015 | 10:54 | מאת: רונית

מסתובבת די זמן עם כאב במפרק משמאל.. צליעה לאחר ישיבה או קימה..מטריד מאוד כואב מאוד ,כאב גם במפשעה וקושי שינה לילי.. וטוענים אין מה לעשות.. אשמח ליעוצך.. מצרפת שתי שורות ממכתב. ירך שמאל - מתהלכת ללא צליעה, טווח התנועה שמור מבחן צביטה קידמי/ FADIR - חיובי,מבחן צביטה חיצוני/ FABER - חיובי, רגישות מעל ל GT , מבחן טרנדלנבורג שלילי. השלימה ברור - כולל MRI, מיפוי ו US שהדיגמו כולם תהליך דלקתי בבורסה הטרוכנטרית בשריר הגולטאוס מדיוס בעגינתו וב F. תודה מראש-

שלום רב ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה באופן כללי כאבים באזור מפרק הירך יכולים , להיות כאבים מוקרנים מהגב, יכולים הם להיות עקב בעיה במפרקי הירך עצמם(כגון שחיקה,קרע בלברום, תסמונת תפס FAI ) ויכולים להיות סיבות רבות אחרות כדוגמת בקע מפשעתי או פמורלי, דלקות שונות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים