כאבי ברכיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/06/2014 | 15:33 | מאת: שרי

שלום רב ד"ר בנדר היקר אני חודשיים וחצי לאחר לידה ולאחרונה החלו אצלי כאבים בברכיים, הכאבים הם רק כאשר אני יורדת לשבת על הריצפה או קמה מהריצפה כאשר אני אוחזת בבתי התינוקת נראה לי שהכאבים נובעים מהמאמץ הזה, כלומר ירידה לריצפה כדי לשחק עמה על מזרון פעילות, כאשר אני מחזיקה את התינוקת בשתי ידיים ומתכופפת לשבת על הריצפה ללא תמיכת הידיים, אז כל המאמץ נופל על הברכיים וכך גם כאשר אני מתרוממת עמה כשהיא על הידיים, אני מתרוממת רק באמצעות הרגליים ללא תמיכת הידיים שלי (כי אני מחזיקה בתינוקת ולא יכולה להשתמש ביד כתמיכה) הכאבים הם רק כאשר אני עושה את הפעולות האלו אולם אני חוששת שזה עלול לפגוע לי בברכיים מה דעתך ? האם הכאבים אכן נובעים כתוצאה ממאמץ זה של הרגליים האם זה מסוכן להמשיך לרדת כך לריצפה כדי לעשות פעילות עם התינוק? האם הבעיה הזאת מוכרת ? אודה לתשובתך אודה לתשובתך

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים