כאבי ברכיים בגיל 19

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/02/2014 | 20:24 | מאת: דן

שלום, אני בן 19 ובאופן קבוע לפחות פעם חודש אני סובל מכאבי ברכיים. רציתי לדעת האם כושר גופני הוא גורם מונע כאבים אלו, והאם פעילות גופנית לאחר זמן מה ללא כל פעילות יכולה לגרום לכאבים אלו. אשמח לדעת האם קיימות תרופות למניעת כאבים אלו למעט אופטלגין ווולטרן. תודה

שלום רב המלצה ספציפית לטיפולים נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה הקיימות אי לכך מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי, לאחר אבחון הבעיה ניתן יהי לדון בפתרונות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים