ברכיים וריצה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/02/2014 | 15:11 | מאת: ortal333

אהלן. תוצאות רנטגן לגבי הברכיים אומרות: הדגשה קלה בקליטה בחתכים הטומוגרפים בפטלות משני הצדדים, יכול להתאים לתהליך דלקתי או נזק מאמץ שחיקה. בביקור האחרון אצל רופא מומחה שכחתי לשאול האם מותר לי לרוץ. אגיד שאני לא חווה כאבים בברכיים בעת הריצה. האם אני מחמירה את המצב?

שלום רב המלצה ספציפית לטיפול ניתוחי או שמרני נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה הקיימות אי לכך מומלץ לפנות לרופא אשר בדק אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים