תוצאות mri

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/02/2014 | 14:01 | מאת: יעקב

שלום עשיתי mri השבוב כתוצאה שנפלתי בבסיס ומאז אני לא מצליח להזיז את הברך רלו התוצאות קיים קרע מלא של סיבי הרצועה הרצועה הצולבתת הקדמית אשר אינם מודגמים המיקומם האנטומי -קיים קרע בקרן האחורית ש המניסקוס הלטארי קדמית לקרן קדמית לדוגמא. חתך 16 סדרה 5 -מודגמת בצקת לשד עצם האופיינית לחבלה סיבובית המערבת את הטיביל פלטו באקספקט האחורי הלטראלי וקונדיל הפורמלי הלטראלי באזור ה-notch -קיים נוזל בכמות מוגברת קלות במפרק לסיכום: -מצב לאחר חבלה סיבובית סבאקטית -קרע בעובי מלא של סיבי ה acl קרע מורכב של המניסקוס המדיאלי וקונטוזיות גרמיות אופייניות אפשר לדעת מה זה ואם זה ניתוח תודהה

שלום רב המלצה ספציפית לטיפול ניתוחי או שמרני נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה הקיימות על פניו על פי מה שכתבתה מדובר בקרעים במניסקוס ורצועה צולבת קידמת ACL קונטוזיה הכוונה היא לחבלה, גרמי- הכוונה היא לעצם, דהיינו חבלה לעצם בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים