בדיקת mri

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/01/2014 | 15:14 | מאת: שירן

היי לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבים בברך עקב פעילות ספורטיבית ורק אתמול קיבלתי את תוצאות הבדיקה הייתי רוצה לדעת מה זה אומר והאם קיים סיכוי להתערבות כירורגית? ממצאים כמתואר עם עדות לנזק באינסרציה של הגיד הארבע ראשי לפטלה יתכן sprain לקורלציה קלינית. שינויים בצקתיים יתכן sprain גם של ה acl גם כן לקורלציה קלינית. ללא הדגמת מאפייני קרע מנסקיאלי.

שלום רב אבחנות וחוות דעת באורטופדיה ניתנות לאחר היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בצילומים בדיקות הדמיה יש צורך תמיש לשפוט בהתאם לממצאים וההיסטוריה הרפואית על פניו על פי מה שכתבתה מדובר בנקע של גיד השרירי הארבע ראשי ורצועה צולבת קידמת ACL בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים