קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/03/2011 | 18:14 | מאת: אורן

שלום אני חייל בקרבי עוד 3 חודשים אני משתחרר ...לפני כשבועיים התחילו לי כאבים בברך ימין והלכתי להבדק ברפוא יחידה לפני זה עליתי למיון לעשות צילום רנטגן בצילום לא מצאו שומדבר חריג הכל בסדר אבל הכאבים לא עברו ההליכה השתפרה ועכשיו אני הולך בסדר גמור יש כאבים אבל לא כמו אז הרופא יחידה נתן לי כדורים אטופן והתחלתי לשתות אותם..היום הייתי אצל אורטופד שאמר לי שיש לי קרע במיניסקוס ואני יצטרך לעבור ניתוח והוא שלח אותי לעבור MRI לראות אם זה אכן זה...אני מפחד מהניתוח ומהכל האם אני אמור לפחד מה ההשלכות של הניתוח האם אני לא יחזור יותר לפעילות של ריצה למה זה החיים שלי בלי ריצה זה לא אותו הדבר והאם היתוח סובך?...אני די מפחד מהניתוח אני לא יודע מה יהיה בבקשה תעזור

בברך ישנם שני מניסקוסים, אחד פנימי(מדיאלי ) ואחד חיצוני (לטרלי), תפקידו של מהניסקוס בברך הוא בין השאר לשמש כבולם זעזועים בברכה ד,ר בנימין בנדר

14/03/2011 | 21:35 | מאת: אורן

תודה רבה...אבל לא הסברת לי אם אני יעבור את ניתוח האם אני יחזור לפעילות כמו שהייתי לפני הניתוח מזה אני חושש

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים