MRI ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/11/2013 | 14:53 | מאת: ביבי

שלום רב ביצעתי בדיקת MRI ברך ימין התוצאה היא אות מעט גבוה ללא קרע מלא שאינו מגיע לשולי המיניסקוס בקרן האחורית של המינסיקוס,ייתכן נזק קל בתווך. חסר סדירות בסחוס הפיקה באזור החוד והפצט ליטרליעם קרע חלקי בסחוס,נוזל מנורתק בהיקף הציסטה כנראה ציסטה דלפה בעבר.ופגיעה תת קוריטלית בפיקה עצמה. סליחה על האריכות אך אני ממש סובל ואשמח לחוות דעתך.

שלום רב ב MRI ישנו נזק קל ללא קרע במניסקוס , ופגיעה בסחוס הפיקה המלצות לטיפול ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה הטיפול הראשוני בפגיעות ברך לרוב הינו טיפול שמרני –לא ניתוחי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים