כאבים בברך ימין בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/10/2013 | 09:19 | מאת: אמיר

שלום, לאחר ריצה של 5-10 דקות אני מרגיש כאבים חזקים בברך ימין שמביאים את הברך למצב של נעילה. בזמן הליכה אין כאבים, אך מידי פעמים נשמעים קליקים מהברך. אורתופד אמר לנוח זמן ממושך כי ככל הנראה יש שחיקה של הברכיים. בבדיקת אולטרא-סאונד נמצא שהרצועות בברך לא נפגעו. כבר חלפה לה שנה מאז החלו הכאבים ואני עדיין לא מצליח לצאת לרוץ (מנסה פעם ב3-4 חודשים). מה לעשות?

שלום רב החלטה לגבי אפשרות של אבחנה וטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים