כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/10/2013 | 13:18 | מאת: גיא

שלום, לפני כ3 ימים החלו לי כאבים בשני צידי הברך בעיקר ביישור הרגל והליכה, לפני שנה עברתי אורטקוספיה בברך. הכאבים הם לאורך כל היום ללא הפסקה

שלום רב כאבים בברך יכולים להיות מסיבות רבות בירור גיל, תסמינים ,מחלות רקע ,תרופות, ובדיקה פיסיקלית נחוצים לשם תכנון הברור והאבחון, בדיקה פיסיקלית חשובה מאוד, והמשך הבירור/טיפול אמור להיעשות לפי הבדיקה הפיסיקלית, עיון בבדיקות ההדמיה וקבלת היסטוריה רפואית מפורטת. .. כאבים בברך יכולים להיות כאבים שמקורם מהברך , או כאבים מוקרנים מהגב, הירך. צריך להעריך האם יש נוזל בברך כביטוי לבעיה בתוך הברך, צריך להעריך האם ישנם סימנים מניסקיאליים שהם עדות לקרע במניסקוס, האם טווחי תנועה שמורים, האם יש גירוי דלקתי בסטרוקטורות הברך, צריך להעריך בנוסף האם הברך יציבה או לא , וצריך להעריך את ציר הברך. לפי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים