כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/10/2013 | 11:02 | מאת: עומרי

שלום ד"ר אני בן 18 מיועד לגיוס חודש הבא, החלו לי כאבים מאחורי ברך ימין לפני שבוע וחצי, בבדיקה אצל אורטופד נרשם: ללא נפיחות בברך, טווח תנועה מלא, ברך יציבה, סימן מגירה שלילי, סימנים מניסקליים -/+ ללא רגישות למשוש בסדק מפרקי. סימן לכמן שלילי. הוא הביא לי הפנייה לאולטרסאונד לברך, אמר לי לבדוק משו של נוזלים, צילום רנטגן ברך שעשיתי יצא תקין. מה זה יכול להיות? הוא דיבר על איזה קרע קטן במניסיקוס? זה יכול להיות? אלה הסימנים? הכאבים קצת פחתו. אני מתגייס חודש הבא לקרבי ואני ממש מפחד שזה יפגע לי בשירות ויוריד לי פרופיל, זה יכול לגרום לזה?

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להבין במדויק מה האבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים