קשר בין כאבים בירך לתזוזות בצוואר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/09/2013 | 11:14 | מאת: אשר

אני בן 57, ולפני כשלושה חודשים, ברוב אווילותי, קפצתי על דילגית ללא הכנה וקפצתי מספר רב מאד של פעמים, וחזרתי על כך במשך כשבוע. אז הופיעו הכאבים במפרק הירך וכעת כל פעם כשאני עובר מישיבה לקימה אני חש בכאב חד. הדבר המוזר הוא שכאב זה מופיע גם בעת תנועות צוואר, כגון השפלת הראש או אפילו בפיהוק חזק. מה הקשר, ומה הטיפול אם צריך. כעת איני לוקח דבר.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה החלטה לגבי אפשרות של אבחנה וטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים