כאב בברך לאחר שינה ומנוחה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/09/2013 | 10:02 | מאת: רינה

שלום ד"ר, אני בת 26, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאבים באיזור הפנימי של ברך ימין שמופיעים כאשר אני קמה משינה או לאחר ישיבה/ מנוחה. הכאבים חולפים לאחר מספר דקות של הליכה ומופיעים שוב לאחר מנוחה. אני ממתינה לתור למומחה ברך (רק בעוד חודש יש תור פנוי), האם עלי לפנות באופן דחוף למרפאה או להתחיל בטיפול כלשהו? תודה

שלום רב לשם אבחנה יש צורך לפנות ליעוץ אורטופדי ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים