כאבי רגליים-דחוף

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/02/2011 | 09:12 | מאת: שלי

מזה כשנה יש לי כאבים ברגליים:ברכיים,ירכיים שוקיים וקרסול. כמעט כל הרגל.לסירוגין בכל פעם ברגל אחרת.לא אותרה בעיה ספציפית במיפוי עצמות הכל תקין.לפני 6 שנים קיבלתי טיפולים כימותרפים היום אני בריאה לחלוטין .ולפני 4 חודשים עברתי ניתוח ברגל ימין הלוס וולגוס,בסבל וכאבים נוראיים.כיום מקבלת ארקוקסיה כשיש כאבים.שאלתי:האם יש קשר לטיפולים ולעבר ?מה עליי לעשות?עכשיו אני בתקופה של כאבים.אני בת 58 .אני סובלת ומתוסכלת.תודה .

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לפני מתן חוות דעת הסיבות לכאבים שלך יכולים להיות מסיבות רבות, החל מפגיעה בעצבים הנקראת פולינאורפטיה, בעיות כלי דם, בעיות גב עם הקרנה לרגליים, חסר בוויטמינים מסוימים, השפעה של תרופות ועוד סיבות רבות יש צורך בבדיקה , קבלת היסטוריה רפואית לשם תכנון הבירור בכדי להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים