שקע בירך האחורי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/09/2013 | 00:39 | מאת: רון

לפני קצת יותר מחצי שנה בעת משחק כדורגל חשתי כאבים חדים בירך האחורי שלאחר מכן לוו בשטף דם לאורך הירך האחורי. אני סבור שהיה מדובר בקרע או במתיחה חזקה, לאחר מכן התחלתי לחזור בהדרגתיות לפעילות בעזרת תרגילי פיזיותרפיה אך עשיתי זאת עצמאית ולא ניגשתי לרופא לבדוק. חזרתי לפעילות מלאה כבר ללא כאבים, אך לאחרונה הבחנתי במין שקע ממש איפה שהפציעה הייתה. כמו כן הגיד שנמצא בצד החיצוני של הברך כמעט ואינו נראה לעומת הרגל השניה. אולי תוכל להסביר לי במה מדובר? תודה מראש

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות בשנית לבדיקת האורטופד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים