כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/08/2013 | 21:08 | מאת: אלי

ד"ר שלום זה כחודש אני סובל מכאבים מאד חזקים בירך הקדמי ותחושת זרמים בברך. ציצ\לומי הרנטגן לא הצביעו על ממצא משמעותי. אני בן 60 כבד משקל. רופא אורטופד שבדק אותי משער שמדובר בלחץ על העצב lfcn ושלח אותי לבדיקת אי אם גי. בהנחה שמדובר אכן בבעייה עצבית האם האי אם גי אכן יאמת את האבחנה הזו. מה הפתרון כמובן מלבד הרזייה ? תודה

שלום רב בדיקת EMG צריכה לאושש את האבחנה , טיפולים נחלקים לטיפולים שמרניים וניתוחיים בהתאם לממצאים , הקרנה של הכאב מהגב לחץ על ה LFCN , תסמונת תפס של הירך ועוד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים