תוצאת MRI ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/08/2013 | 15:38 | מאת: תומר

שלום רב, לאחר כאבים בשתי הברכיים שנגרמו מספורט מקצועי(כדורגל) נשלחתי לעשות MRI בברך שמאל, כאשר התוצאה היא כדלקמן: מודגם אות חריג אנכי בהיקף הקרן האחורית וגוף המינסקוס המדיאלי - לא ניתן לשלול בוודאות קרע פריפרי לסיכום: אות חריג בהיקף המינקוס המידאלי- להמשך מעקב. מלבד זה כל הממצאים תקינים, התור לאורטופד הוא רק עוד חדש, הייתי מעוניין להבין האם מדובר בקרע, ואיך ממשיכים את הטיפול מכאן. יש לציין שאני בן 23 וכרגע מנוע מפעילות גופנית כתוצאה מכאבי ברכיים. תודה מראש, תומר

שלום רב פיענוח בדיקות נעשה בהתאם לממצאים הפיסיקליים ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קבלת אבחנה מתאימה המלצות לטיפול וניתוח ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופד אשר הפנה אותך לבדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים